Kazan Belediye Başkanı şehit aileleri ve

Kazan Belediye Başkanı şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti


ANKARA (A.A) - Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçedeki şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.
     Belediye Başkanı Ertürk, ailelerle yakından ilgilenerek, sohbet etti, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
     Ertürk, ziyarette, kanser tedavisi gören iki şehidin annelerinin tedavilerinin yapıldığını, Ankaradaki hastaneye gidiş gelişlerinin sağlandığını ve hasta nakil araçlarının yanı sıra belediye olarak tüm imkanları ile her zaman şehit aileleri ve gazilerin hizmetinde olduklarını söyledi.
     Vatan uğruna canlarını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerin sayesinde bugünlere ulaşıldığına işaret eden Lokman Ertürk, Ezanları susturmamak, bayrağımızı gönderden indirmemek uğruna canlarını veren aziz şehitlerimiz ve yaralanan gazilerimiz sayesinde ülkemiz bugünlere gelebilmiştir. Geçmişte bu toprakları bize armağan eden de bugün kutsal vatan toprağını koruyan da aynı yüce ruh ve yüksek maneviyat gücüdür. Bütün şehitlerimiz ve gazilerimizden ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle ve şükranla anıyor, gazilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunuyorum dedi.
     Ertürk, daha sonra şehit babası Yaşar Pazar ile birlikte Kazan Şehitliğine giderek, şehit Piyade Komando Çavuş Yusuf Pazarın mezarını ziyaret edip dua okudu.
    
     Muhabir: Nuğman Göktaş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kazan Belediye Başkanı şehit aileleri ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER