Kazandığı tazminatın verilmesini istiyor

Kazandığı tazminatın verilmesini istiyor -Geçirdiği iş kazası sonrası kazandığı tazminatın verilmediğini iddia eden Mehmet Toy, yetkililerden destek bekliyor


SAKARYA (A.A) - Geçirdiği iş kazası sonrası kazandığı tazminatın verilmediğini iddia eden Mehmet Toy, yetkililerden yardım bekliyor.
     Kazanın gerçekleştiği iş yerinde Kendi bölümümün haricinde alanım olmayan bir işe verildim diyen Toy, Orada çalışırken arkadaşımın düğmeye basması sonucu sağ kolumu tamamen kaybettim. Sol kolumu da yeterli olarak kullanamıyorum. İhtiyaçlarımı gidermeye çalışıyorum diye konuştu.
     İş yerine açtığı dava sonucu kazandığı tazminatı alamadığını vurgulayan Toy, 2006 yılında kazandığım 50 bin liralık tazminatı halen alamıyorum. Bu tazminat davasını çoluk çocuğumun geçimi için istiyorum. 4 çocuğum var. Çocuklarıma imkan sunabilmek için kazandığım tazminatın bana verilmesini istiyorum ifadesini kullandı.
     Yüzde 80 iş göremez raporu olduğunu belirten Toy, Başbakanımıza sesleniyorum bu imkanın bana verilmesini istiyorum. Kendisi engellilere çok destek oluyor, bize de destek olsun dedi.
     Toy, kaza geçirdiği anten fabrikası sahibinin, üzerindeki mal varlığını başkalarına devrettiğini iddia etti.
     Mahkeme kararı olmasına rağmen muhatap bulamadığını ifade eden Toy, yetkililerden destek beklediğini söyledi.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kazandığı tazminatın verilmesini istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER