Keçiören Belediyesinden esnafa teşekkür belgesi

Keçiören Belediyesinden esnafa teşekkür belgesi


ANKARA (A.A) - Keçiören Belediyesinden, ilçede örnek teşkil eden esnaflara teşekkür belgesi verildi.
     Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, esnaflar ve zabıtalar katıldı.
     Zabıta ekiplerinin çalışmalarının yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bir şehri oluşturan esas unsurun insan olduğunu belirterek, işini doğru, temiz, hukuka ve yönetmeliklere uygun yapan esnafları ödüllendirmek, vatandaşlar adına teşekkür etmek istediklerini belirtti.
     Keçiörenin ilkleri gerçekleştiren bir belediye olduğunu ifade eden Mustafa Ak, düzenlenen bu teşekkür belgesinin de bir ilk olduğuna işaret etti.
     AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi de törende işini düzgün yapan esnaflara ödül verileceğini belirterek, Bir ülkenin gelişmişliğini merak ediyorsanız, yerel yönetimlere bakmanız yeterlidir dedi. Osmanlının kuşlar için su içecek, yuva yapacak saçaklar yaptığını hatırlatan Tanrıverdi, dünyanın ilk hayvan hastanesini Osmanlının kurduğunu söyleyerek, Bizim medeniyetimizde yolda kalmış her şeye, herkese el uzatılmıştır diye konuştu.
     Tanrıverdi, Ramazan ayının yaklaştığını anımsatarak, yerel yönetimlerin ve esnafın bu Ramazan ayında da düşkünlere, yardıma muhtaçlara el uzatacağından emin olduğunu belirtti. Şehirlerde yöneticilerle esnafın birlikte hareket etmesinin o şehrin yararına olduğunu, o şehirlerde yaşayan insanların bu birliktelikten mutlu olacaklarını anlatan Tanrıverdi, AK Partinin yerel yönetimleri güçlendirdiğini, idari ve mali açıdan birçok sorunlarını çözdüğünü, bu durumun da hizmetlerin kalitesine olumlu yansıdığını söyledi.
     AK Parti; belirli kesimlerin, kesitlerin partisi değil, milletin partisidir. Etnik, inanç ve bölgesel ayrımcılık yapmıyoruz diyen Tanrıverdi, AK Parti iktidarında esnafa yönelik yapılan yasal düzenlemeleri ve çalışmaları anlattı.
     AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek de Anadolu ruhunun oluşmasında en büyük katkıyı esnafların yaptığını belirterek, esnafları ödüllendirmenin onları motive edeceğini, kalitenin yine vatandaşa yansıtılacağını kaydetti.
     Anadoluda büyük bir medeniyetin oluşmasında, Anadolu ruhunun var olmasında en büyük katkının esnaflara ait olduğunu ifade eden İpek, Esnaf için işyeri, ibadethane gibidir. O, zarar da etse işyerini bırakmaz. Esnaflar çok sıkıntılı dönemler geçirdi. 2001de bitme noktasına geldi. İlk defa sokaklara döküldüğü halde vergisini ödemiş, primlerini yatırmış, ama iş yerini hiçbir zaman terk etmemiştir. Çünkü o işyerini yaşatmak ülkesini yaşatmak gibidir diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Hüseyin Tanrıverdi ve Haluk İpek, Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce tespit edilen örnek esnaflara teşekkür belgelerini verdi.
    
     Muhabir: Kadir Karakuş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Keçiören Belediyesinden esnafa teşekkür belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER