Kepezde park yapım çalışmaları

Kepezde park yapım çalışmaları -Kepez Belediyesince, Karşıyaka Mahallesindeki 3 dönümlük alana içinde basketbol sahası ve açık hava aletlerinin de bulunacağı spor parkı yapılacağı bildirildi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesince, Karşıyaka Mahallesindeki 3 dönümlük alana içinde basketbol sahası ve açık hava aletlerinin de bulunacağı spor parkının yapılacağı bildirildi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Recep Sabırı ziyaret etti. Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, mahalledeki yol, kaldırım ve park gibi temel belediyecilik hizmetlerinin büyük oranda tamamlandığını belirtti. Kat artışı sonrası başlayan konut inşaatlarıyla yolların asfaltının bozulduğuna işaret eden Tütüncü, inşaatların bitmesinin ardından yolların sıcak asfaltını yeniden yapacaklarını ifade etti.
     Tütüncü, mahalledeki spor sahalarını yeniden düzenlediklerini belirtti. Mahallede 3 yeni park ve hizmet veremez hale gelen 4 parkı ve spor sahaların yenilediklerini hatırlatan Tütüncü, mahallede bin 506 metre sıcak asfalt ve 14 bin metrekare kaldırım çalışması yaptıklarını kaydetti.
     Geçen yıl görev sırasında şehit olan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Mehmet Çolak, Mustafa Kılıç ve Abdullah Bülbülün isimlerini Üç Şehitler Parkı olarak Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin güneyindeki parka verdiklerini kaydeden Tütüncü, vatandaşların spor yapma isteklerini de yerine getireceklerini dile getirdi. Tütüncü, ilçedeki 3 dönümlük alana içinde basketbol sahası, açık hava aletlerinin de bulunacağı spor parkı yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde park yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER