Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Esnafın, vatandaşların hizmet taleplerini yerine getirebilmek için çalışıyoruz


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnafın, vatandaşların hizmet taleplerini yerine getirebilmek için çalıştıklarını söyledi.
     Tütüncü, Sanayi, inşaat malzemecileri ve hurdacılar siteleri başkanları ve Kepezin batısındaki mahallelerin muhtarları ile Ünsal Mahallesindeki bir parkta bir araya geldi.
     Tütüncü, Kepezaltı Mahallesindeki yolların tamamına yakınını sıcak asfaltla kapladıklarını, Santral Mahallesinin de ilk sıcak asfalt hizmetini bu dönem aldığını belirtti.
     Tapu sorunların çözümünden sonra yaptıkları kat artışına yönelik imar düzenlemesi neticesinde Ünsal Mahallesinde, modern konutların inşa edildiği ifade eden Tütüncü, mahallenin imarlı yollarını açtıklarını, yollarının büyük bir kısmını asfaltladıklarını kaydetti.
     Bölgedeki sanayi sitelerinin mülkiyetle ilgili sıkıntılarını çözdüklerini anlatan Tütüncü, Esnafın, vatandaşların hizmet taleplerini yerine getirebilmek için çalışıyoruz. Kepezin batısındaki mahallelerde ve sitelerde 100 kilometreye yakın asfalt ve 100 bin metrekare yeşil alan çalışması yaptık. Hizmetleri tamamladıktan sonra çalışanlarımızla, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla güzel bir ortamı paylaşıp sevincimizi, mutluluğumuzu artıyoruz diye konuştu.
     Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya, mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı Tütüncüye plaket verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER