Kepez Belediyesi çalışmaları

Kepez Belediyesi çalışmaları


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallerinde 1 milyon liraya yakın park, peyzaj kaldırım ve asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.
     Tütüncü, Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallerini ziyaret ederek, muhtarların hizmetle ilgili isteklerini dinledi.
     Tütüncü, şehirleşme alt yapısının tamamlandığı, mülkiyet ve imar sorunu olmayan Gündoğdu Mahallesinde sosyal aktiviteler yapılabilecek ortamların oluşturulmasına önem verdiklerini belirtti.
     Bu amaçla mahallede önceki dönemlerde yapılan, ancak hizmet veremez hale gelen parkları yenilediklerini ifade eden Tütüncü, bazı parklara da çocuk oyun grubu ve açık hava spor aletleri yerleştirdikleri, ihtiyaç olan sokaklarda sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışması yapacaklarını kaydetti.
     Tütüncü, Kuzeyyaka Mahallesini ziyaretinde ise kaldırım çalışmalarının tamamlandığını, imar planındaki yeşil alanları, plan ve program içerisinde halkın hizmetine açacaklarını söyledi.
     Gelecek yıl mahalleye bir park daha kazandıracakları dile getiren Tütüncü, ilköğretim okullarında çevre düzenlemesi çalışması yaptıklarını, muhtarlık hizmet yapıları oluşturduklarını kaydetti.
     Belediyenin çöp kamyonu araç parkını yerleşim yeri dışındaki bir alana taşıyarak Kuzeyyaka Mahallesinin yıllarca yaşadığı çöp kokusu derdini sona erdirdiklerini belirten Tütüncü, Yapılaşmanın tamamlandığı Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallerinde 1 milyon liraya yakın park, peyzaj kaldırım ve asfalt çalışması yaptık dedi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediyesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER