Kerem Güney, Bodrumda toprağa verildi

Kerem Güney, Bodrumda toprağa verildi -Kalp rahatsızlığı sonucu yaşamını yitiren ünlü besteci ve söz yazarı Güney, Turgutreis beldesi Akyarlar köyünde toprağa verildi


MUĞLA (A.A) - Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu 73 yaşında yaşamını yitiren besteci ve söz yazarı Kerem Güney, Bodrumda son yolculuğuna uğurlandı.
     Önceki gün Bitez beldesindeki evinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hayata gözlerini yuman, Aldırma gönül, Elveda meyhaneci, Yarım kalan aşk gibi şarkıların söz yazarı Kerem Güney için Turgutreise bağlı Akyarlar köyündeki Merkez Camide cenaze töreni düzenlendi.
     Törene, Güneyin çocukları Ferda ve Kerem Örten, eşi Ayşim Damladol ile akrabaları, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar ve vatandaşlar katıldı.
     Güneyin kızı Ferda Örten, babasının tabutuna sarılarak bir süre ağladı. Sinir krizi geçiren Örteni yakınları güçlükle sakinleştirdi.
     Kerem Güneyin yaşamı ile ilgili gazetecilere bilgi veren Güneyin yeğeni Tevfik Örten, amcasının 15-20 yıldır Bodrumda yaşadığını söyledi.
     Sanat dünyasındaki haksızlıklardan dolayı Güneyin Bodruma yerleştiğini belirten Örten, 20 yıldır sanat konusunda pek aktivitede bulunmadı. Maddi olarak sıkıntıları vardı. Telif hakkı ile ilgili sıkıntıları vardı. Tek mesleği, gelir kaynağı buydu dedi.
     Son zamanlarda gittikçe kötüye giden bir durumu olduğunu anlatan Örten, 1.5 ay önce görüştüğümüzde kalp rahatsızlığından bahsetti, ama kalbine takılan stent sayesinde kendini iyi hissettiğini söylüyordu diye konuştu.
     Kerem Güney, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köydeki aile mezarlığında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kerem Güney, Bodrumda toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER