Kerem Güney, Bodrumda yaşamını yitirdi

Kerem Güney, Bodrumda yaşamını yitirdi -73 yaşındaki besteci ve söz yazarı Güney, Bitezdeki evinde hayatını kaybetti


MUĞLA (A.A) - Ünlü besteci 73 yaşındaki Kerem Güney, Bodrumun Bitez beldesindeki evinde yaşamını yitirdi.
     Aldırma gönül, Elveda meyhaneci, Yarım kalan aşk gibi şarkıların ünlü bestecisi Kerem Güney, Bitezdeki evinde hayatını kaybetti.
     Eşi tarafından haber verilen sağlık ekiplerince yapılan inceleme sonucunda, ilk belirlemelere göre Güneyin kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi. Güneyin cenazesi, daha sonra cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Kerem Güneyin eşi Ayşim Damladol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Güneyin gece uykusunda yaşamını yitirdiğini belirterek, Dün gece kalkıp yan yattığını görünce kendime döndürmek istedim. Ama bir süre sonra yine aynı şekilde yattığını fark ettim. Tekrar baktığımda nefes almıyordu, öldüğünü anladım dedi.
     Güneyin kalp rahatsızlığı olduğunu bildiren Damladol, Birçok doktora gösterdik, ama geç kalınmış, ameliyat bile olamaz dediler. Onu kaybettik, çok üzgünüm diye konuştu.
     Güneyi yarın Bodrumda toprağa vereceklerini kaydeden Damladol, Güneyi yarın Akyarlar köyünde aile mezarlığına defnedeceğiz. Türkiye için çok kıymetli bir sanatçıydı. En çok sanatçıların yaşarken kıymetinin bilinmemesine üzülürdü diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kerem Güney, Bodrumda yaşamını yitirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER