KİMDER pikniği yapıldı

KİMDER pikniği yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER) üyeleri piknikte buluştu.
     Erciyes Tekir Yaylasındaki Büyükşehir Belediyesine ait tesislerde gerçekleştirilen etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, KİMDER Başkanı Ali Şahan ve 3 bine yakın davetli katıldı.
     Programda konuşan Başkan Özhaseki, her fırsatta imam hatipli olduğunu dile getirdiğini, bu yüzden attığı her adıma dikkat ettiğini belirterek, şunları söyledi.
     Ben yaklaşık 18 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Bu süre zarfı içinde attığım her adıma, yaptığım her davranışa dikkat ediyorum. Çünkü ben bir kitleyi temsil ediyorum. Onların adını kirletmek istemem. İmam hatip okullarında öğrendiğimiz bilgiler, inşallah sonsuzu kadar bizi doğru yoldan ayrılmamıza izin vermeyecektir.
     Özhaseki, yeni eğitim sistemi ile imam hatip okullarının önünün açıldığını da anımsattı.
     KİMDER Başkanı Ali Şahan ise yeni eğitim sisteminin tüm KİMDER mensuplarını mutlu ettiğini vurguladı.
     Kuran-ı Kerimin okunduğu etkinlikte, çekilişle 500 davetliye, Nevşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer tarafından hazırlanan ve eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve eski Kayseri Müftüsü Necmettin Nursaçanın hayatını anlatan Necmettin Nursaçanın Hayatı, Hatıraları ve Hizmetleri kitabı hediye edildi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber KİMDER pikniği yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER