Kırıkkalede Güç Birliği toplantısı yapıldı

Kırıkkalede Güç Birliği toplantısı yapıldı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Güç Birliği Yönetim Kurulu toplantısı Vali Ali Kolat başkanlığında yapıldı.
     Valilik binasında düzenlenen toplantıda, Kırıkkale Üniversitesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Küçük Sanayi Sitesi işbirliği ile yapılan toplantı sonucu hazırlanan, Kırıkkalede esnafının sorunlarının tespiti ve çözümü ile ilgili eylem planı, KESOB Başkanı Süleyman Köstekli tarafından sunumu yapıldı, hedeflerin gerçekleştirilmesi için kurumlara verilen görev dağılımı görüşüldü.
     Vali Ali Kolat ise kentte yatırımların arttırılması için bu konuda yatırımcılara arazi tahsisi amacıyla arazi envanterinin güncelleştirileceğini kaydetti.
     Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, esnafın iş verimliliğinin arttırmaya yönelik olarak, Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından çok sayıda çalışma yapıldığını talep olması halinde yeni projelerin yapılacağını ifade etti.
     Kırıkkale Ticaret Ve Sanayi Odası, MKE işbirliği ile savunma sanayine yönelik şirket kurulması konusunda yapılan çalışmaların Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Güç Birliği Mütevelli Heyetine sunulmasına oy birliği ile karar verildiği bildirildi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede Güç Birliği toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER