Kırıkkalede okullar arası yüzme yarışması

Kırıkkalede okullar arası yüzme yarışması


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede okullar arası yüzme yarışması Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olimpik yüzme havuzunda yapıldı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü Kırıkkalede spora verilen önemin her geçen gün artmasının sevindirici olduğunu söyledi.
     Projeli çalışma modeli ile başarılı işlere imza atan ve hali hazırda bir çok projeye de devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okullar arası yüzme yarışlarına ev sahipliği yaptı. Yüzme sporunun çeşitli dallarında gerçekleşen yarışlar öğrencilerin aileleri tarafından da ilgi ile takip edildi. Kıyasıya geçen yarışlar sonrasında kazananın tüm sporcular olduğunu belirten İl Müdürü Rıfat Ünlü sadece yüzme sporuna dahi yüzlerce öğrencinin ilgi duymasından son derece memnun olduklarını, hedeflerinin ise her geçen gün bu sayıyı artırmak olduğunu söyledi.
     Kırıkkalede özellikle yüzme, vücut geliştirme, futbol, basketbol ve voleybola ilgi sayısal olarak ta artarken tesislerdeki zenginlikte bu artışa zemin hazırlıyor. Müdürlük olarak gerekli tüm ekipmanı ve uygun zemini sunduklarını belirten Ünlü tüm projelerinde de halkı spor ile bütünleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.
     Kırıkkalede genç nüfusun ağırlıkta olduğunu ve bu genç nüfusu spora yönlendirerek hem sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hem de sporcu ahlakı kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Ünlü, Kırıkkale halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
     Yarışların sonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceyle giren öğrencilere madalyalarını veren İl Müdürü Ünlü minik sporcuların bu ödülle daha çok teşvik olmaları gerektiğini hatırlatarak gerek il sınırları içerisinde gerekse bölgesel yarışmalarda ilimizi temsil edecek sporcular yetiştirmenin önemine dikkat çekti.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede okullar arası yüzme yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER