Kırıkkalede polislere grip aşısı

Kırıkkalede polislere grip aşısı -İl Emniyet Müdürü Kartal: -İş gücü kaybının önlenmesi ve personelimizin daha sağlıklı bir şekilde kış ayını geçirmeleri için böyle bir uygulama yaptık


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, iş gücü kaybının önlenmesi ve personelin daha sağlıklı bir şekilde kış ayını geçirmeleri için isteğe bağlı olarak grip aşısı uygulaması düzenlediklerini söyledi.
     Kartal, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında açılan grip aşısı standında gazetecilere yaptığı açıklamada, tedarik edilen grip aşılarının 120 personel ve yakınına aşılanacağını belirterek, grip hastalığının kış aylarında insanları hasta etmesinin yanı sıra iş gücü kaybına da yol açtığını kaydetti.
     İş gücü kaybının önlenmesi ve personelin daha sağlıklı bir kış ayı geçirmeleri için grip aşısı uygulaması düzenlediklerini ifade eden Kartal, şöyle konuştu:
     Grip hastalığı kış aylarında insanı hasta etmekle kalmıyor, iş gücü kaybına da yol açıyor. Rapor almalar ve işe gelmemeler yaygınlaşıyor. Dolayısıyla böyle bir kaybın önlenmesi amacıyla bu yılda İl Emniyet Müdürlüğü olarak isteğe bağlı yapılması gereken bu dönem grip aşısını hep beraber yaptırmak için böyle bir uygulama başlattık.
     Konuşmaların ardından İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezinde görevli sağlık memuru İl Emniyet Müdürü Kadri Kartala grip aşısı yaptı.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede polislere grip aşısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER