Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Akyıla veda yemeği


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Kamil Akyıl için veda yemeği düzenlendi.
     Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünde görevli iken Ankara Hasanoğlan Polis Meslek Yüksek Okuluna (PMYO) ataması yapılan İstihbarat Şube Müdürü Kamil Akyıl için veda yemeği düzenlendi.
     Dem Otelde düzenlenen iftar yemeğine Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, ulusal ve yerel basının temsilcileri, davetliler ile mesai arkadaşları katıldı. Yemekte konuşan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal Akyılın Kırıkkalede geçirdiği süreç içerisinde başarılı görevler yürüttüğünü söyledi.
     Vali Yardımcısı Rıfat Ata ise polis teşkilatının ülkenin bölünmez bütünlüğü için önemli görevler üstlendiğini belirterek, ataması yapılan Akyıla yeni görevinde başarılar diledi.
     Polis teşkilatının son yıllarda üstün bir disiplin anlayışı ile hizmet ettiğini ifade eden Ata, şöyle konuştu:
     Polis teşkilatımız, vatandaşımızın can ve mal güvenliği başta olmak üzere birçok görevi üstlenmiştir. Ulu Önder Atatürkün de dediği gibi, polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Polisimiz üstün bir disiplin anlayışı içerisinde vatandaşımıza hizmet etmektedir.
     Törende, hizmetlerinden dolayı Akyıla plaket verildi. Akyılda Kırıkkalenin her zaman hayatında ayrı bir yeri olacağını, herkese kapısının açık olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER