Kırıkkale Valisi Kolattan Kırıkkalespora ziyaret

Kırıkkale Valisi Kolattan Kırıkkalespora ziyaret


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Cesur Cebeci ile teknik direktör Harun Aydoslu ve futbolcuları ziyaret etti.
     Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, Kırıkkalesporu el birliği ve gayretle tekrar başarılar yakalayan bir takım haline getirmek olduğunu belirterek, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.
     Bir futbol takımının kent için çok önemli olduğunu ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:
     Başarılı bir takım için futbolcuların gayretlerinin yanında bizlerinde yardımları olmalıdır. Kırıkkalesporun eski günlerindeki başarıyı tekrar yakalaması için çok gayret gösterilmeli ve buna bizimde yardımcı olmamız gerekir. Bundan sonra elimizden gelen her türlü yardımı takımımıza göstereceğiz. Kırıkkale spor için hep beraber ne yapabiliriz bunları düşünmeliyiz.. Burası Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait olmadığı için yatırım yapılamıyor. Önemli olan İyi niyetli, gayretli ve samimi bir şekilde bir şeyler yapılması lazım. Teknik Direktörümüze ve Futbolcularımıza başarılar diliyorum. Benim sporcu bir tarafım vardır, yüzmeyi, yürümeyi seviyorum. Bir takımın bir il için neler yapabileceğini biliyorum. Kırıkkalenin mazisi başarılarla dolu bir takımı olması gurur vericidir. Çalıştıktan ve gayret ettikten sonra önü açılacaktır. Hep beraber gönül ve el birliğiyle bir şeyler yapmaya çalışacağız
     Kulüp Başkanı Cesur Cebeci ise Vali Kolatın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Valisi Kolattan Kırıkkalespora ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER