Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Vize Belediye Başkanı Yılmaz: Kırklareli Üniversitesi, ilçemizin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır


KIRKLARELİ (A.A) - Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) ilçemizin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır dedi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede başlayan yüksekokul binasının inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti.
     3 bin kapasiteli yüksekokul binasının tamamlanması için gayret ettiklerini ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti:
     KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaça gönülden teşekkür ediyorum. İlçemiz için rektörümüz Aykaç ile konuşurken her türlü yatırıma hazır olduklarını söyledi. Bizde belediye olarak yüksekokul binası yapımı için 16 dönümlük araziyi devrettik. Rektörlükte de 3 bin kapasiteli yüksekokul binasının yapımına başladı. Binamız inşallah en kısa sürede tamamlanacak. Bina 2013-2014 eğitim, öğretim yılında açılacak. Kırklareli Üniversitesi ilçemizin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacaktır.
    
     -Şekerden esnaf ziyareti-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, esnaf ziyaretlerinde bulundu.
     Şeker, Karakaş Mahallesi Hasan Paşa Caddesinde açılan bir iş yerini ziyaret etti. İş yeri sahibi Gürkan Sertbakana hayırlı olsun dileklerini ileten Şeker, vatandaşlarda sohbet etti.
     Küçük esnafın herkes tarafından desteklenmesi gerektiğini belirten Şeker, daha sonra diğer esnafların istek ve sıkıntıları dinledi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER