Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Vali Yamana ziyaretler


KIRKLARELİ (A.A) - Avrupa Roman Hakları Merkezi Türkiye Monitörü Hacer Foggo, Kırklareli Valisi Mustafa Yamanı ziyaret etti.
     Valilikteki ziyarette Foggo, Çocuklar Gülsün Diye Tüm Kurumlar El Ele projesi hakkında Vali Yamana bilgiler verdi. Yaman da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek olumlu projeleri her zaman desteklediklerini kaydetti.
     Ziyarette, Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mihriban Büyük Aslan da hazır bulundu.
    
     -Temel ilk yardım eğitimi-
    
     Kırklareli Sağlık Müdürlüğü personeline temel ilk yardım eğitimi verildi.
     Kırklareli Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen eğitimde personel temel ilk yardım konularında Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğünde görevli eğitmenler Mesut Keskin ile Ahmet Türe tarafından bilgilendirildi. Eğitime katılan 18 personele sertifika verildi.
    
     -İl koordinasyon kurulu toplantısı-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Kırklareli İl Koordinasyon Kurulunun bu yılki ilk toplantısı gerçekleşti.
     Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma İstasyonu Müdürlüğündeki toplantıda konuşan Kırklareli Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, bu yıl Kırklarelide 36 kamu kurum ve kuruluşunca 346 projenin uygulanmasını hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER