Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Vardar: -Yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inancım tamdır


KIRKLARELİ (A.A) - CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şahabettin Vardar, Yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inancım tamdır dedi.
     Vardar, parti binasında düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlere önem verdiklerini söyledi.
     Kırgınlıkları, kızgınlıkları bir tarafa bırakarak yan yana gelinmesi gerektiğini ifade eden Vardar, Bu toplantı bilgi alışveriş toplantısıdır. Yerel seçimlerle ilgili genel bir değerlendirme ve önümüzdeki süreçte çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak. Eksikliklerimizi masaya yatırarak, daha verimli çalışmaya gayret edeceğiz. Seçim arifesini yaşayacağımız için 2013 yılı çok önemlidir. Üzerimize büyük görevler düşüyor. Koordineli bir şekilde çalışacağız. Yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inancım tamdır şeklinde konuştu.
    
     -Saimden veda ziyareti-
    
     Müftüler Kararnamesi ile Ankara Müftülüğünde görevlendirilen Kırklareli Müftüsü İsa Saim, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeciyi ziyaret etti.
     Müdürlükteki ziyarette konaşan Saim, Kırklarelide uzun zamandır görev yaptığını söyledi. Kırklareliden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını anlatan Saim, görev süresince ilçede güzel işler yaptıklarını kaydetti.
     Keçeci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saime yeni görevinde başarlar diledi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER