Kırmızı otobüslerde Kredi kartı ile yolculuk

Kırmızı otobüslerde Kredi kartı ile yolculuk -Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, 5 Kasım tarihinden itibaren kırmızı otobüslerde kredi kartıyla yolculuk yapılabileceği bildirildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, 5 Kasım tarihinden itibaren kırmızı otobüslerde kredi kartıyla yolculuk yapılabileceği bildirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Şden yapılan açıklamaya göre, uygulamanın ilk olarak 600 numaralı Havalimanı-Otogar hattında ödeme kartı olmayan ve üzerinde nakit para bulunmayan vatandaşlar için uygulandı.
     Açıklamada, Visa veya Mastercard özelliğine sahip tüm banka kredi kartları ve banka kartlarının kullanılabildiği POS cihazının kullanımının pilot uygulaması başarıyla tamamlanmasının ardından uygulamanın diğer hatlarda da geçerli olmasına karar verildiği kaydedildi.
     Uygulama sayesinde Antalyaya kısa süreliğine gelen ziyaretçilere ve ödeme kartı olmayan vatandaşlara büyük kolaylık ve avantajın sağlanacağının ifade edilen açıklamada, 5 Kasım tarihinden itibaren resmi plakalı bütün kırmızı otobüslerde kredi kartıyla ödeme yapılabileceği vurgulandı.
     Açıklamada, Antalya Ulaşım A.Şnin işletmeciliğini yaptığı diğer hatlardaki araçlara da bu uygulamanın kullanılması için teknolojik altyapı çalışmalarına başlandığını bildirildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kırmızı otobüslerde Kredi kartı ile yolculuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER