Kırşehirde asfalt çalışmaları

Kırşehirde asfalt çalışmaları -Belediye Başkanı Bahçeci: Cengiz Topel Caddesindeki asfalt seriminde 11 bin metrekareye ulaşıldı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cengiz Topel Caddesindeki asfalt seriminde 11 bin metrekareye ulaşıldığını bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı Mahallesi Cengiz Topel Caddesinden başlayan yolun sıcak asfaltla kaplama çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.
     Sıcak asfalt sezonunu açmaları ile birlikte bozuk olan tüm yolların bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:
     Kırşehir Belediyesi olarak şehrimizin yollarına düzgün ve dayanıklı asfalt atmayı hedefledik. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarımızın daha dayanıklı olması için makinelerimizi yeniledik. Bağbaşı Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde başlayan sıcak asfalt seriminde şuanda Sahir Kurutluoğlu Caddesindeyiz. Asfalt seriminde yaklaşık 11 bin metrekareye ulaşıldı. Bu rakam, çalışmaların Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi yanındaki çevre yoluna bağlanması ile birlikte 15 bin metrekareyi bulacaktır.
     Bahçeci, Bağbaşı Mahallesi Sahil Kurutluoğlu Caddesindeki sıcak asfalt çalışmasının bitmesinin ardından Bahçelievler üzerinden devam edeceğini belirtti.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirde asfalt çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER