Kırşehire Eğitim Kampüsü yapılacak

Kırşehire Eğitim Kampüsü yapılacak -AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan: Tüm Anadolu Liselerimizi bir araya toplayacak bir Eğitim Kampüsü Projesi geliştirdik


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, tüm Anadolu Liselerini bir araya toplayacak Eğitim Kampüsü yapılması için çalışmalara başlandığını bildirdi.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, yapılması planlanan Eğitim Kampüsü için yer tespiti çalışmaları yapıldığını ifade etti.
     Kırşehirin eğitimdeki başarısının sürekli olması için yoğun gayret gösterdiklerini ve tüm fiziki altyapı eksikliklerini tek tek giderdiklerini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:
     Eskiyen bazı okullarımızın yıkılıp yeniden yapılması gerekiyor. Bu nedenle, tüm Anadolu Liselerimizi bir araya toplayacak bir Eğitim Kampüsü Projesi geliştirdik. Şu anda arazi tespit çalışmaları devam ediyor. Aynı üniversite kampüsü gibi büyük bir alanda kurulacak bu kampüs. İçinde öğrencilerimizin ihtiyacı olan her şey olacak. Yüzme havuzu, spor salonu, buz paten pisti, tenis kortları, botanik parkı, yurt ve öğrenci pansiyonu, alışveriş merkezi, kongre ve kültür merkezi ve kapalı otopark gibi birçok yenilikçi ve modern özelliklere sahip olacak olan bu kampüs kamu-özel ortaklığı modeli ile hayata geçirilecek.
     AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan da, tüm Anadolu Liselerini Eğitim Kampüsüne taşıdıktan sonra, bu okulların boşalttığı binalara da ilkokul ve ortaokulların taşınacağını vurgulayarak, Bu yeni eğitim yatırımının şimdiden Kırşehirimize hayırlı olmasını diliyoruz dedi.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehire Eğitim Kampüsü yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER