Kırşehirli iş adamları İş Geliştirme Forumuna

Kırşehirli iş adamları İş Geliştirme Forumuna katılacak


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirli iş adamlarının, Ankarada yapılacak olan İnşaat İş Geliştirme Forumuna katılacağı bildirildi.
     Kırşehir Ahi İşadamları Derneği Başkanı Murat Baran, yaptığı açıklamada, kendilerinin de üyesi olduğu Anadolu İş Adamları Federasyonunun düzenlediği İnşat İş Geliştirme Forumunun 15 Aralık 2012 tarihinde Ankara Söğütözündeki Congressıum Kongre ve Fuar Merkezinde açılacağını ifade etti.
     Forumda, inşaat, taahhüt ve inşaat malzemeleri sektörlerinden katılımcıların firmalarını tanıtması ve karşılıklı işbirliklerinin ikili görüşmeler yolu ile artırılmasının hedeflendiğini aktaran Baran, Kırşehirden de inşaat sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firmanın bu foruma katılacağını kaydetti.
     Baran, İş adamlarının yapacağı ikili görüşmelerinin yanı sıra, ürünlerin ve hizmetlerin tanıtımlarını kolaylaştırmak amacıyla stant tahsisi yapılmıştır dedi.
     Anadolu İş Adamları Federasyonunun, bünyesindeki 25 dernek ve bu derneklere üye 20 bin firma ile İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerinin en yaygın iş dünyası sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Baran, temsil ettiği bu coğrafyada üyelerine güvenli bir ticaret koridoru sloganıyla yola çıktığını ve İş Geliştirme Forumunun da bu amaçla düzenlendiğini belirtti.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirli iş adamları İş Geliştirme Forumuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER