KİSEDden girişimcilere başarı sertifikası

KİSEDden girişimcilere başarı sertifikası


HATAY (A.A) - Kırıkhan İşadamları ve Sanayiciler Derneğinin (KİSED), KOSGEB ile birlikte açtığı kursa katılan genç girişimcilere sertifikaları verildi.
     AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan Öğretmenevinde düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, iktidarın 11inci yılında, Türkiyenin her alanda nasıl geliştiğinin gözler önünde olduğunu belirtti.
     Tüm dünya ülkeleri krizle boğuşurken Türkiyenin ihracatını 152 milyar dolara çıkardığını ifade eden Öntürk Dünyanın en fazla ülkesine uçan bir hava yolu şirketine sahip olduk. İletişimde nereden nereye geldik. Tabi tüm bunları yapabilmek için bir altı yapı olması gerekirdi. Biz bu alt yapıları oluşturarak buralar geldik. Bu alt yapılar sayesinde de KOSGEB ile kırsal kalkınma ve ajanslar aracılığıyla girişimcilere ciddi destekler veriyoruz. Tüm bunları çalışkan bir hükümet ve başarılı bir idare ile ülkenin her alanındaki gelişmeler gibi girişimcilerin de önünü açacak paraları tasarruf edebiliyoruz diye konuştu.
     Konuşmanın ardından genç girişimcilere sertifikaları dağıtıldı.
     Törene, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, AK Parti İlçe Başkanı Ali Meto, KİSED Başkanı Orhan Ergin, KOSGEB İl Müdürü Seracettin Özcan ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Ekrem Sarcan / Emin Sansar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber KİSEDden girişimcilere başarı sertifikası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER