Kız çocuğunun darp edildiği iddiası

Kız çocuğunun darp edildiği iddiası -Konya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, gözünün altındaki morluklar nedeniyle hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğunun durumuyla ilgili inceleme başlattı


KONYA (A.A) - Konya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, gözünün altındaki morluklar nedeniyle hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğunun durumuyla ilgili inceleme başlattı.
     İl Müdürlüğü yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, televizyon ve gazetelerde 5 yaşındaki F.H.Bnin durumuyla ilgili haberlerin çıkması üzerine harekete geçtiklerini bildirdi.
     Daha önce de F.H.Bye, kardeşine ve annesi Nefise Bye gerekli desteği verdiklerini belirten yetkililer, ailenin yaşadığı merkez Selçuklu ilçesindeki eve gittiklerinde Nefise Bnin kapıyı açmadığını söyledi.
     Polisle adrese gidilerek gerekenin yapılacağına dikkati çeken yetkililer, konuyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi.
     Konyada gözünün altında morluklar olan 5 yaşındaki F.H.B. adlı kız çocuğu, komşularının ihbarı üzerine hastaneye kaldırılmış, ifadesine başvurulan çocuğun annesi savcılığın talimatıyla serbest bırakılmıştı.
     Çanakkalede yaşayan Nefise Bnin şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarıyla Konyaya taşındığı ve bir süre kadın sığınma evinde kaldığı öğrenilmişti.
     Ayrıca Nefise Bnin, Kızımla 7 yaşındaki oğlum kavga ediyordu. Ben sadece bir tane vurdum. Başını duvara çarptı. Bu hale ben getirmedim diyerek kendisini savunduğu iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Kız çocuğunun darp edildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER