Kızıldağ Milli Parkında doğa eğitimi

Kızıldağ Milli Parkında doğa eğitimi


KONYA (A.A) - Süleyman Demirel Üniversitesinin TÜBİTAK desteğiyle yürüttüğü Kızıldağ Milli Parkında Doğa Eğitimi projesi kapsamında düzenlenen doğa eğitiminde, katılımcılar Beyşehir Gölü Milli Parkında bir araya geldi.
     Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Yasin Ünal, Beyşehirde gazetecilere yaptığı açıklamada, TÜBİTAK destekli ücretsiz doğa eğitimine Türkiyenin değişik illerinden gelen öğretmen, öğretmen adayı, lisans ve lisans üstü öğrencilerle kamu personelinden oluşan 26 kişilik bir grubun katıldığını söyledi.
     Proje kapsamında katılımcılara Ispartadaki korunan alanlar, Kızıldağ ve Beyşehir Gölü milli parklarında doğayla iç içe eğitimler verdiklerini anlattı.
     Eşrefoğlu Camisini 7 gün sürecek eğitimin 5. gününde ziyaret eden katılımcılar, Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi, Gölcük Tabiat Parkı, Kızıldağ Milli Parkı, Dedegöl Dağı, Pınargözü Mağarası, Kubadabad Sarayı, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu, Köşk Kaplıcaları ve Beyşehir Gölü Milli Parkını da içeren mekan ve noktalarda eğitim faaliyetleri sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Kızıldağ Milli Parkında doğa eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER