KKTCden öğrenciler Tavşanlıya geldi

KKTCden öğrenciler Tavşanlıya geldi


KÜTAHYA (A.A) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin (KKTC) başkenti Lefkoşada faaliyet gösteren Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümünden 3 öğretmen ve 15 öğrenci, Tavşanlıda ziyaretlerde bulundu.
     Tavşanlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Pansiyonunda konuk edilen öğrenciler, okulda incelemelerde bulunarak, Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi tesislerini gezdi.
     Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlunu da ziyaret eden öğrenciler, Bursada Otomotiv Fuarına katılıp Çanakkaledeki şehitlikleri ve İstanbuldaki Topkapı Sarayını gezdikten sonra KKTCye dönecek.
     Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümünde görevli öğretmen Ahmet Dost, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölümün son sınıf öğrencilerinin tarihi, kültürel ve teknik gezi kapsamında Tavşanlıya geldiğini bildirdi.
     Tavşanlıda teknik eğitim hakkında bilgi aldıklarını belirten Dost, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi idarecilerine teşekkür etti.
     Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Faideci de bu tür ilişkiler ve gezilerin öğrencilerin ufkunu genişlettiğini ifade ederek, konuk heyetin bölgeyi tanımasına yardımcı olduklarını söyledi.
     (SK-SDT-MRS)
<< Önceki Haber KKTCden öğrenciler Tavşanlıya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER