KO

KO-MEKte Hasta kabul işlemleri kursu açıldı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarının (KO-MEK) Bahçecikteki merkezinde Hasta kabul işlemleri kursu açıldı.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kursu tamamlayan katılımcıların hastane, sağlık ocağı, poliklinik, tıbbi laboratuvar ve tıp merkezlerinde çalışabilecekleri kaydedildi.
     Kursun haftada 3 gün olmak üzere toplam 280 saat sürdüğü belirtilen açıklamada, kursiyerlere bilgisayar, doküman hazırlama, sosyal hayatta iletişim, iş hayatında iletişim, randevu ve konuk kabulü, problem çözme, hasta hizmetleri, tedavi hizmetleri ve tıbbi arşivleme hakkında eğitimler verildiği ifade edildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen 17 yaşındaki kursiyer Tuğçe Küçük, kendini bu alanda yetiştirmek istediğini dile getirerek, kursa severek katıldığını ve kursu tamamladıktan sonra alanında yetişmiş bilgili bir eleman olacağını anlattı.
     Ayla Tandoğan ise alacağı sertifikayla iş sahibi olacağına inandığını kaydederek, KO-MEK birbirinden farklı branşlarla herkese hitap ediyor. KO-MEK kurslarının Kocaeli halkı için çok faydalı olduğunu düşünüyorum ifadelerini kullandı.
     Açıklamada, Hasta kabul işlemleri kursuna kayıt yaptırmak isteyenlerin 16 yaşından büyük olması gerektiği vurgulanarak, bilgi almak isteyenlerin 342 42 88i arayabileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER