Kocaelide yolcu midibüsünün devrilmesi

Kocaelide yolcu midibüsünün devrilmesi -Adapazarı-Gebze-Çayırova hattında çalışan yolcu midibüsünün devrilmesi sonucu yaralananların sayısı 18e yükseldi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide yolcuları taşıyan bir midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, yaralananların sayısı 18e yükseldi.
     Gebzeden Adapazarı istikametine seyir halindeki Adapazarı-Gebze-Çayırova hattında çalışan Elfesiya Sancakın kullandığı 34 BL 6136 plakalı yolcu midibüsü, TEM Otoyolu Bekirpaşa mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
     Kazada yaralanan midibüs sürücüsü Elfesiya Sancak, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine, yolculardan Öznur Oğuz, Bahar Aktaş, Sedat Bayram, Kocaeli Devlet Hastanesine, Mahmur Akan, Ayşe Uysal, Mustafa Çalış İzmit SEKA Devlet Hastanesine, kimliği henüz belirlenemeyen yaklaşık 1 yaşındaki bebeğin yanı sıra, Sevim Çobanoğlu, Önder Çobanoğlu, Sudenur Çobanoğlu, Ayşenur Diş ve çocukları Buse ve Berke Diş ile Hikmet Duman, Kenan Çetin, Kevser Akbaş, Kenan Gözütok, ambulanslarla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
     Kazada yaralananlardan bazıları, bir süre yol kenarında uzanarak sağlık ekiplerinin kendilerine müdahale etmesini beklerken, itfaiye ve sağlık ekiplerinin, yaralanan 1 yaşlarındaki çocuğun bilincinin açık kalması için çocukla konuşmaya çalıştıkları gözlendi.
     Olayda hafif yaralanan ve yaralı annesinin sağlık durumundan endişe eden Berke Dişi, yakınları ve polis ekipleri teselli etmeye çalıştı.
     Kazanın etkisiyle şoka giren sürücü Elfesiya Sancak ise durumunun iyi olduğunu ve sağlık görevlilerinin kendisine müdahale etmesini istemeyerek ayağa kalkmaya çalıştı. Sağlık ekiplerince, kalkmasına izin verilmeyen Sancak, boyunluk takılarak sedyeyle ambulansa bindirdi.
     Kaza nedeniyle Sakarya istikametine yaklaşık 2 saat kapalı kalan TEM Otoyolu trafiği, devrilen midibüsün çekici yardımıyla kaldırılmasıyla normale döndü.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu - Necdet Doğruyol - Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide yolcu midibüsünün devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER