Kocaelideki silahlı saldırı

Kocaelideki silahlı saldırı -Olayda hayatını kaybeden Mehmet Yenerin cenazesi, Kandırada toprağa verildi


KOCAELİ (A.A) - İzmit ilçesinde bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Yenerin (65)cenazesi, Kandırada toprağa verildi
     Yakınları tarafından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan Yenerin cenazesi, Kandıra ilçesine bağlı Hacılar köyüne getirildi.
     Yenerin cenazesi, Hacılar Köyü Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
     Silahlı saldırı sırasında otomobilde bulunan ölen Mehmet Yenerin oğlu Sunay Yener, kızı Ayşe ve damadı Metin Korkmaz ile 3 yaşındaki torunu İremsu Ayerin hastanedeki tedavileri sürüyor.
     Sunay Yener ile İremsu Ayerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
    
     -Olay-
    
     İzmit ilçesinde dün akşam saatlerinde, içerisinde Mehmet Yener, Sunay Yener, kızı Ayşe ve damadı Metin Korkmaz ile 3 yaşındaki torunu İremsu Ayerin bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda Mehmet Yener hayatını kaybederken, diğer 4 kişi yaralanmıştı.
     Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla Osman ve oğlu Sedat Önün yakalanması için çalışma başlatmıştı.
     Yaralılardan Sunay Yenerin, şüpheli olarak aranan Osman Önün eski damadı olduğu ve Yenerin kızından boşanmasından sonra iki aile arasında husumet yaşandığı bildirilmişti.
    
     Muhabir: Murat Yıldırım
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelideki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER