Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden kısa kısa

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden kısa kısa -Karaosmanoğlu ve Doğan İzmitte incelemelerde bulundu


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanla İzmitte incelemelerde bulundu.
     Karaosmanoğlu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, belediye olarak hem İzmitte hem de Kocaelinin her köşesinde projeleri art arda ve süratle hayata geçirdiklerini belirterek, hız kesmeden yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
     Kocaeliyi ve İzmiti benzersiz güzellikte bir dünya şehri haline getirecek enerjiye ve kararlılığa sahip olduklarını vurgulayan Karaosmanoğlu, çevre yatırımlarına büyük önem verdiklerini ve Kocaeliyi her görenin gıptayla baktığı bir kent haline getirdiklerini kaydetti.
     Karaosmanoğlu, Körfezin her köşesinde olduğu gibi İzmitte de denizle halkı buluşturduklarını dile getirerek, İzmite ve İzmit halkına hizmete sevdalıyız. Yaptığımız hizmetlerle İzmitin çehresi değişti. Değişen ve gelişen İzmite olan hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek dedi.
    
     -Kocaeli Hurdacılar Derneğinden Karaosmanoğluna ziyaret
    
     Kocaeli Hurdacılar Derneği Başkanı Mustafa Nebili ve beraberindeki heyet, Karaosmanoğlunu ziyaret etti.
     Karaosmanoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin değişen ve gelişen Kocaeliye yakışacak bir projeyi hayata geçireceklerine inandığını belirterek, kentte yaşanan değişim ve dönüşüme herkesin katkı sunması gerektiğini vurguladı.
     Kenti rahatlatacak, ileriye dönük her projenin önünü açmaya hazır olduklarını belirten Karaosmanoğlu, kente yakışan, derneğin Kocaelinin modern görünümüne yakışan bir çalışma yapacağına inandığını söyledi.
     Nebili ise Hurdacılar Sitesi kurmak için bir süre önce başlattıkları çalışmaların devam ettiğini anlatarak, projeyi en kısa zamanda hayata geçirmek istediklerini kaydetti.
    
     -Sanayi Mahallesi vatandaşlarından Karaosmanoğluna ziyaret
    
     Sanayi Mahallesi Muhtarı Osman Çilingir ve beraberindeki vatandaşlar, Karaosmanoğlunu ziyaret etti.
     Karaosmanoğlu, yaptığı konuşmada, Kocaeli ve İzmitin her köşesinde olduğu gibi Sanayi Mahallesinde de önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, belediyenin hizmet ağının Kocaeliyi kapsadığını anlattı.
     Kentin her köşesine hizmet ettiklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, Kocaelinin en ücra köşelerinde bile belediyenin eserlerinin görebileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER