Kocaeli spor yatırımına doyacak

Kocaeli spor yatırımına doyacak -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar: "Kocaelinin 2013 yatırım programı, Türkiyede ilk 3 içinde yer alan bir programdır"


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaelinin 2013 yatırım programının Türkiyede ilk 3 içinde yer aldığını söyledi.
     Uluslararası Gençlik Merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çintimar, Türkiyede bir gençlik hareketinin başlatıldığını belirterek, bu nedenle ülke genelinde gençlik merkezleri yapılması için çalışma yürütüldüğünü söyledi.
     Kocaelide 53 tesisin bulunduğunu anlatan Çintimar, "Kocaelinin 2013 yatırım programı, Türkiyede ilk 3 içinde yer alan bir programdır" dedi.
     Çintimar, yatırım kapsamında 4 spor salonu, 3 gençlik merkezi, 4 farklı spor salonlarının bulunduğu alanlar ile önceki dönemlerde yapılmış 5 tesisin de onarımının yapılacağını dile getirerek, Bakanlık desteğiyle Gebzeye buz pateni salonu, sporcu fabrikası antrenman salonu, merkez yüzme havuzu, il hizmet binası yapılacağını kaydetti.
    
     -Alikahya bölgesine stadyum yapılacak-
    
     Alikahya bölgesine yapılması planlanan 33 bin kişilik stadyumun ihalesinin 29 Mayısta yapılacağını belirterek, "Bu da ilana çıkıldı. TOKİ tarafından ihale ediliyor. İlerleyen süreçte görselinde olduğu gibi bir stadyum yapılacak. İsmetpaşa Stadyumuyla ilgili kesin bir tarih yok. İsmetpaşa Stadyumu TOKİnin, biz orada kiracı gibi oturuyoruz. İstedikleri zaman yıkma haklarına sahipler ama bugüne kadar herhangi bir harekette bulunmadılar. Bizim inşaatımızın belli bir seviyeye gelmeden yıkılacağını da düşünmüyorum. Bu benim kanaatimdir" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli spor yatırımına doyacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER