Kocasinan Matbaacılar Sitesi Kavşağını Yeniliyor

Kocasinan Matbaacılar Sitesi Kavşağını Yeniliyor


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Matbaacılar Sitesi önündeki Karaçayır Caddesini genişletirken kavşağı da yeniden düzenlemeye başladıklarını söyledi.
     Ziya Gökalp ve Yenidoğan Mahallesini birbirine aktaran Karaçayır Caddesini imar planına uygun hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, Bu bölgede nüfus ve trafik yoğunluğu arttığı için kavşağın ve bağlantı yollarının da yeniden düzenlenmesi ihtiyacı doğdu. Ukome uzmanlarıyla yaptığımız görüşmeye uygun olarak özel proje hazırlatarak uygulamaya başladık dedi.
     Yaklaşık bin metre uzunluğundaki Karaçayır Caddesinin alt yapı çalışmalarının tamamlanarak stablize serilmesine başladıklarının altını çizen Başkan Bekir Yıldız, Karaçayır Caddesi ile birlikte yaklaşık 5 bin metrekarelik kavşağı da yeniden düzenliyoruz. Bölgenin nüfusu ve trafik yükü artınca yenilenmesi için çalışmalara başladık şeklinde konuştu.
     Başkan Bekir Yıldız, bin metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki Karaçayır Caddesi ile Matbaacılar Sitesi önündeki kavşağın kar düşmeden tamamlanması için yoğun gayret gösterdiklerine dikkat çekerek yenileme işlemleri için 875 bin lira harcama yapacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kocasinan Matbaacılar Sitesi Kavşağını Yeniliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER