Konyaaltı ve Laradan havalimanına otobüs seferi

Konyaaltı ve Laradan havalimanına otobüs seferi başladı


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesince, Konyaaltı ve Lara bölgesinden havalimanına direkt otobüs seferlerinin başladığı bildirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığınca, Konyaltı ve Lara bölgesinde ikamet eden vatandaşlardan gelen istek üzerine bu bölgelerden havalimanına otobüs seferleri başlatıldı.
     600 A tabelasını taşıyan şehir içi otobüs ile direkt havalimanına ulaşım sağlanırken, saat başı karşılıklı olarak havalimanı Sarısudan kalkan araçlar, Konyaltı ve Lara bölgesi üzerinden aktarmasız olarak havalimanına ulaşımı sağlayacak. Her gün sabah saat 06.00da Sarısudan kalkış yaparak başlayan şehir içi otobüsler, gün boyu hizmet verecek.
     Otobüslerin güzergahları ise Sarısu depolama merkezinden Atatürk Bulvarı, Antalyaspor Kavşağı, Konyaltı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, (Kalekapısı) Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi, İsmet Paşa Caddesi Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi, Metin Kasapoğlu Caddesi, İsmet Gökşen Caddesi, Tekelioğlu Caddesi, Barınaklar Bulvarı, Rauf Denktaş Bulvarı, Kardeş Kentler Caddesi olacak.
     Havalimanından dönüş yapan otobüsler de Kardeş Kentler Caddesi, Rauf Denktaş Bulvarı, Barınaklar Bulvarı, Tekelioğlu Caddesi, İsmet Gökşen Caddesi, Metin Kasapoğlu Caddesi, Burhanettin Onat Caddesi, Balıkçıoğlu Caddesi, Cebesoy Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Yener Ulusoy Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı, Antalyaspor Kavşağı, Atatürk Bulvarı güzergahını izleyerek Sarısu depolama merkezine ulaşacak.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Konyaaltı ve Laradan havalimanına otobüs seferi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER