Konyasporda U19 şampiyonluğu sevinci

Konyasporda U19 şampiyonluğu sevinci -Konyaspor Kulübü Başkanı Şan: -U19 takımının namağlup şampiyon olması Konya adına gurur verici


KONYA (A.A) - Yalovadaki U19 Takımlar Türkiye Şampiyonası finalinde karşılaştığı İstanbul Esenlersporu 3-1 mağlup ederek şampiyon olan Konyasporda şampiyonluk sevinci yaşanıyor.
     Oynadıkları 28 maçın ardından namağlup şampiyon olup, 133 gol atan U19 oyuncuları ve teknik ekip, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yöneticilerle Atatürk Stadında bir araya geldi.
     Şan ve yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Şan, yeşil-beyazlı ekibin geleceği adına altyapıyı çok önemsediklerini belirtti.
     U19 takımının namağlup şampiyon olması Konya adına gurur verici diyen Şan, Yönetime talip olurken 3 yıllık bir plan yapmıştık. Bu plan içinde altyapı çok önemliydi ve bize bu sene altyapıdan gelen oyuncular önemli katkılarda bulundu dedi.
     Gazetecilerin transferle ilgili sorularını cevaplayan Şan, gelecek sezonda Konyaya yakışan bir takım oluşturacaklarını dile getirdi.
     Öncelikli hedeflerinin kulübü maddi yönden düzlüğe çıkarmak olduğunu vurgulayan Şan, Konya her şeyin en güzeline layık. Yeni sezona daha iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Teknik direktörle ilgili yarın arkadaşlarımız İstanbulda görüşmelerde bulunacak. Uğur Tütüneker ile bir görüşmemiz olmadı. Şu anda 3 hoca ile irtibattayız diye konuştu.
     Şan, takımın genel iskeletini korumaya çalışacaklarını, altyapıdan gelen oyuncularla devam edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyasporda U19 şampiyonluğu sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER