Körfez Futbol Kulübü, deplasman fobisini yendi

Körfez Futbol Kulübü, deplasman fobisini yendi -Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, Altayı yenerek bu yılki ilk deplasman galibiyetini elde etti


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, Altayı yenerek bu yılki ilk deplasman galibiyetini elde etti
     Lig mücadelesine evinde konuk ettiği Alanyasporu mağlup ederek başlayan Körfez ekibi, 8 hafta boyunca galip gelemedi. 10. haftada sahasında Anadolu Selçuklusporu 1-0 yenerek, ikinci galibiyetini elde eden yeşil-siyahlı ekip, sonraki haftada konuk olduğu Eyüpspora 1-0 mağlup oldu.
     İlerleyen haftalarda Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor ve Denizli Belediyespor ile berabere kalan Körfez Futbol Kulübü, deplasmanda Kızılcahamamspora 5-2 ve sahasında Tokatspora 2-0 yenilerek galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı.
     Dün deplasmanda Altay karşısında Mehmet ve Enginin golleriyle 2-0 kazanan yeşil-siyahlı ekip, bu galibiyetle 6 haftalık galibiyet hasretine son verirken, bu yılki ilk deplasman galibiyetini de elde etti.
     Körfez Futbol Kulübü, Beyaz Grupta, 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 14 puanla 15. sırada yer alıyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Körfez Futbol Kulübü, deplasman fobisini yendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER