Kozanda ÇKA bilgilendirme toplantısı

Kozanda ÇKA bilgilendirme toplantısı


ADANA (A.A) - Kozanda, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2012 yılı mali destek programları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Ticaret Odası salonunda düzenlenen toplantıya ÇKAda görevli uzmanlar Levent Selekoğlu, Mesut Özcan, Dilşad Türtürk Yünsel ve Serdar Kaya katıldı.
     Uzmanlar, 2012 yılı Mali destek programlarına başvuru süreleri ve şartlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
     Uzman Dilşad Türtürk Yünsel, bu yıl 5incisi gerçekleştirilen proje desteği kapsamında Kadın İstihdamının Artırılması ve Mesleki Eğitimi Mali Destek Programı için 5 milyon lira, İş Koşulları ve Yaşam Kalitesinin İyileştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı için 15 milyon lira, Rekabetçilik ve Yenilik Mali Destek Programı için 20 milyon lira desteklemede bulunulacağını belirtti.
     Yünsel, 4 Aralıkta ilan edilen mali destek programları proje teklif çağrısına başvurularının bu yıl online olarak yapılacağını ve son başvuru tarihinin 1 Mart 2013 olduğunu hatırlattı.
     Yünsel, Rekabetçilik ve Yenilik Mali Destek Programı başvurularında, 2.derecede gelişmiş ilçeler olan Silifle, Ceyhan, Pozantı, Anamur, Erdemli ve Kozana 4, 3. derecede gelişmiş ilçeler olan Bozyazı, Karataş, Çamlıyayla, Mut, İmamoğlu, Aydıncık, Yumurtalık ile 4. derecede gelişmiş ilçeler Gülnar, Karaisalı, Tufanbeyli, Aladağ, Saimbeyli ve Fekeden yapılacak proje başvurularına değerlendirme sürecinde 8 puan ilave edileceğini söyledi.
     Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necati Doğanay, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, işadamları ve bazı okul idarecileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda ÇKA bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER