Kozan polisinden broşürlü bayram uyarısı

Kozan polisinden broşürlü bayram uyarısı


ADANA (A.A) - Kozan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, karşılaştıkları vatandaşları bayramda almaları gereken güvenlik önlemlerinin yer aldığı broşürler dağıtarak uyarılarda bulundu.
     Polisler, ilçe genelindeki esnafı ve Kadirli Caddesinde kurulan belediye hayvan pazarındaki satıcıları ziyaret ederek, özellikle sahte para, yankesicilik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıların yer aldığı broşürler dağıttı.
     Broşürde, vatandaşların tatile çıkarken ev ve işyerlerinde almaları gereken önlemler ile tatile çıkan komşularının konutlarına sahip çıkarak hırsızlık, yangın ve su baskını gibi olaylara karşı duyarlı olmaları ve trafik kurallarına da uymalarına ilişkin bilgilere yer verildi.
     Yetkililer, vatandaşların, can ve mal güvenliğini korumak, mutlu, huzurlu ve güvenli bir bayram geçmesini sağlamak amacıyla hazırladıkları broşürlerdeki bilgilerin kolayca uygulanabilir basit uyarılar olduğunu, bu uyarıların dikkate alınmasının suçun oluşmadan önlenmesine önemli katkısı olacağını belirttiler.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozan polisinden broşürlü bayram uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER