KTO başkan adayı Nuh Mehmet Delikan:

KTO başkan adayı Nuh Mehmet Delikan: -İşadamlarını toplumun örnek insanları olarak görüyoruz ve bu kişileri önemli görevlere getireceğiz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, işadamlarını toplumun örnek insanları olarak gördüklerini ve bu kişileri önemli görevlere getireceklerini bildirdi.
     Delikan, yaptığı açıklamada, Kayserinin en önemli sermayesinin müteşebbis işadamları olduğunu vurgulayarak, hiçbir şehrin Kayseri kadar müteşebbise sahip olmadığına dikkati çekti.
     Bu kadar çok başarılı işadamına sahip olmasına rağmen Kayserinin bu potansiyelden yeterince yararlanamadığını belirten Delikan, şunları kaydetti:
     İşadamlarını toplumun örnek insanları olarak görüyoruz ve bu kişileri önemli görevlere getireceğiz. Başarılı işadamlarımızı odalarda göremiyoruz. Oda iştiraklerinde onlara görev verilmiyor. Odada, Odalar ve Borsalar Birliğinde oluşturulan komisyonlarda onları göremiyoruz. Başarılı işadamları oralarda olmayınca da, başarısızlıktan geçilmez oluyor. Biz başarılı işadamlarını model insanlar olarak görüyoruz, onlara danışılmasını sağlayacağız. Kimilerinin arayarak bulamadıklarına, Kayserideki meslek örgütlerince gereken önem verilmiyor. İşi, plaketlerle geçiştirmeye çalışıyorlar. Küçük büyük esnafı, ihracat yapanları, vergi ödeyenleri, işçi çalıştıranları, üretenleri ve tüccarları başımızın tacı yapacağız.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber KTO başkan adayı Nuh Mehmet Delikan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER