KTO Meclis Başkanı Bekir Adıyamandan veda

KTO Meclis Başkanı Bekir Adıyamandan veda mesajı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Adıyaman Kayseri Ticaret Odasında seçimlerin birinci aşaması olan meslek komitesi ve meclis üyelerini belirleyen seçimlerin huzurlu bir ortamda, oda üyelerine yakışır bir olgunlukta yapıldığını söyledi.
     Kayserinin esnaf, tüccarını başarıyla temsil etmenin ve iyi bir hizmet vermenin gururuyla görevini yeni seçilecek meclis başkanına devretmeye hazırlandığını belirten Adıyaman, şunları kaydetti:
     "Seçimlerin ikinci aşaması olan yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı oluşuncaya kadar, mevcut yönetim ve meclis başkanı görevinin başındadır. Her konuda odayı temsil etmeye devam etmektedir ve yetkilidir.
     Seçimler neticesinde, oda meclisi büyük oranda yeni üyelerden oluşmuştur. Tüm yeni meclis üyelerine hayırlı hizmetler ve başarılar diliyor, tebrik ediyorum. Dört başkan adayının yarıştığı seçimlerde Mahmut Hiçyılmaz ekibiyle birlikte yeni dönemde odanın yönetimini üstlenecektir. Odamıza, üyelerimize vadettikleri hizmetleri vereceklerine inanıyorum ve başarılar diliyorum. Yeni yönetim elbette, kendi programını uygulayacaktır, bu en tabii hakkıdır. Buna hiç kimsenin itirazı olamaz. Diğer başkan adayları da meclis üyesi olarak görev alacaklardır. Onların da seçimlerde ortaya koydukları projeleriyle yeni yönetime yardımcı olmalarını temenni ediyorum."
     Görevi sırasında kendisine yardımcı olan herkese müteşekkir olduğunu kaydeden Adıyaman, açıklamasını şöyle tamamladı:
     "Görev yaptığım süre içerisinde her zaman destek gördüğüm, valilerimize, milletvekillerimize, TOBB başkanımız Rifat Hisarcıklıoğluna, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere, tüm belediye başkanlarımıza, odamızın yönetim kurulu başkanı Hasan Ali Kilci, Asaf Mehmetbeyoğlu ve yönetimde 3 dönem birlikte çalıştığım meclis üyelerine, genel sekreterlerimiz Murat Yerlikhan ve Mehmet Tercan olmak üzere tüm personele ve odamızın tüm üyelerine ve Kayserinin esnaf ve tüccarına sanayicisine, sanayi odası başkanı, meclis başkanı ve meclis üyelerine, borsa başkanı, meclis başkanı ve meclis üyelerine, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerine, sivil toplum kuruluşlarının yetkililerine, her zaman yanımızda olan ve bizlerin gözü kulağı olan, desteklerini esirgemeyen basınımızın her kademedeki temsilcilerine teşekkür ve saygılarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KTO Meclis Başkanı Bekir Adıyamandan veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER