KÜGİAD yöneticilerinden Çınar ve Kalkana ziyaret

KÜGİAD yöneticilerinden Çınar ve Kalkana ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) yöneticileri, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkanı ziyaret etti.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Çınar, hayatta başarılı olabilmek için tecrübenin çok önemli olduğunu bildirdi.
     Bugünün genç neslinin tecrübenin yanı sıra bilişim teknolojisi ve yabancı dil kullanma gibi artıları bulunduğunu belirten Çınar, Siz bugünün gençleri, yarının büyüklerisiniz. Sizin gibi düşünen ve çalışan insanların artmasıyla Kütahya daha iyi yerlere gelecektir ifadelerini kullandı.
     Delen de işleri ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını kaydederek, bu anlayışla Kütahyanın daha iyi noktalara taşınması için çaba gösterdiklerini, doğdukları, para kazandıkları Kütahya için her zaman Ne yapabiliriz- diye düşünen bir yapıda olduklarına dikkati çekti.
     Kalkan da makamında gerçekleşen kabulünde, dernek ile kendilerinin çalışmalarının özdeşleştiğine işaret ederek, Siz ne kadar çok çalışırsanız, bize o kadar olay ya da suç dosyası az geliyor. Kendine değer veren insanlar, suç işlemez. Bu nedenle bir ilde ekonomik refah ve eğitim çok önemli dedi.
     Delen ise Kütahyanın geride kalan yıllarda devlet yatırımlarını fazla alan bir il olduğunu bildirerek, şunları kaydetti:
     Kütahya bu sebepten müteşebbis ruhunu kaybetmiş ama son dönemde sergilenen durum, bunun değiştiğini gösteriyor. Hem KÜGİAD olarak bizim hem de gelecekte çocuklarımızın yaşayacağı ve yaşamayı düşündüğü bir Kütahya için gönüllü çalışmalar yapıyoruz.
     Ziyaretlerde, KÜGİAD Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akdemir, Ali Korkmaz, Gökhan Karaaslan, Naciye Özkalkan, Merve Özçınar Gül, Nida Öztuğcu, Selim Durmaz ve Osman Baş hazır bulundu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber KÜGİAD yöneticilerinden Çınar ve Kalkana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER