Kumlucada tek kurşun av tüfeği yarışması

Kumlucada tek kurşun av tüfeği yarışması başladı


ANTALYA (A.A) - Kumluca Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği tarafından organize edilen tek kurşun av tüfeği atış yarışması başladı.
     Kumluca Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği tarafından ilk defa organize edilen tek kurşun av tüfeği atış yarışmalarına, Kumluca ve çevre ilçelerin yanı sıra, Isparta, Burdur, Muğla ve Konya illerinden de avcı ve atıcılar katılıyor.
     Kumluca Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Oktay Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek olarak ilk defa atış yarışması düzenlediklerini, yarışmaya Kumluca ve çevre ilçelerin yanı sıra diğer illerden de avcı ve atıcıların ilgi göstermelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
     İki gün sürecek yarışmada Federasyondan hakemlerin görev yapacaklarını ifade eden Karakuş, yarışma sonunda dereceye gireN avcı ve atıcılara çeşitli ödüller verileceğini belirtti.
     Karakuş, "Dernek olarak üyelerimizden gelen yoğun talep üzerinde 50 metre sabit, 100 metre sabit ve 50 metre hareketli olmak üzere üç ayrı kategoride atış yarışması düzenledik. Yarışmaya dernek üyelerimizin yanı sıra çevre ilçe ve illerden de avcı ve atıcılar yoğun ilgi gösteriyor. Amacımız sportif ve hobi olarak bu tür organizasyonları gelecek yıllarda da yapmak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada tek kurşun av tüfeği yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER