Kumsalda nikah heyecanı

Kumsalda nikah heyecanı -Mersinin Erdemli ilçesinde, kumsalda nikah kıyma hayali kuran çift, hayalini gerçeğe dönüştürdü


MERSİN (A.A) - Mersinin Erdemli ilçesinde, kumsalda nikah kıyma hayali kuran çift, hayalini Kızkalesi manzarası eşliğinde gerçekleştirdi.
     PTT Erdemli Şubesinde çalışan İbrahim Durmaz ile ilçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli Fatma Çelik Durmazın nikahı Kızkalesi manzaralı kumsalda kıyıldı. Erdemli Belediyesi nikah memuru Şaban Alkanın kıydığı nikahın şahitliğini ise Kenan Tuncer ile Halime Doğan yaptı.
     Damat Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri nikahını Kızkalesi manzaralı kumsalda kıyma hayali kurduğunu ifade etti.
     Hayalini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Durmaz, şunları söyledi:
     "Nikahlar klasik olarak salonlarda monoton bir şekilde kıyılıyor. Bu klasiğin dışına çıkıp açık havada, otantik ortamda nikah kıymak istedim. Muradıma ermenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu fikrimi paylaştığım eşim Fatma ile bu hayali gerçekleştirmek istedik. Arkamıza dünyada eşi benzeri bulunmayan Kızkalesi manzarasını alarak nikahımızı kıydık. Benim için hayaldi gerçek oldu. Nikahımızı deniz kenarında kıyarken tatilciler de yeni sezona merhaba diyerek denize giriyorlar.
     Fatma ve İbrahim Durmaz çifti, nikah merasiminin ardından davetlilere nikah şekeri dağıtıp sahilde hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kumsalda nikah heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER