Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Deniz Feneri Derneğinin, kurban organizasyonunda hisse bedeli yurt içi 490 lira, yurt dışı 240 lira olarak belirlendi


İSTANBUL (A.A) - Deniz Feneri Derneğinin, kurban organizasyonunda hisse bedeli yurt içi 490 lira, yurt dışı 240 lira olarak belirlendi.
     Dernekten yapılan açıklamada, hayırseverlerin kurbanlarının ihtiyaç sahiplerine bu yıl da ulaştırılacağı bildirdi.
     Dernek görevlilerinin yanı sıra, noter ve veterinerin hazır bulunacağı kesimlerin ardından, kurban etlerinin Türkiye, Sudan, Bangladeş (Arakanlı mülteciler için), Nijer, Pakistan, Bosna, Somali, Filistin, Makedonyadaki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra Türkiyeye sığınan Suriyelilere de ulaştırılacağı kaydedildi.
     Derneğin, bağışçılarını kurbanları kesilir kesilmez SMSle, bayram sonrasında ise kurban kesim sertifikasıyla bilgilendireceği, ayrıca bağışçılara isimlerinin okunarak kurbanlarının kesildiğine ilişkin kesim görüntülerinin ulaştırılacağı belirtildi.
     Deniz Feneri Derneği aracılığıyla kurban kesmek isteyenlerin, derneğin internet sitesi, 0212 414 60 60 numaralı çağrı merkezi ve 0212 510 90 90 numaralı telebağış hattı, kredi kartı kullanmayanların da Halkbank, Türkiye Finans, Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Bank Asya ve Vakıfbank şubelerine başvurabilecekleri bildirildi.
    
     Muhabir: Etem Geylan
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER