Kütahyada Geleceğin Gücü Girişimciler paneli

Kütahyada Geleceğin Gücü Girişimciler paneli


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Bilinçli Gençler Topluluğu tarafından Geleceğin Gücü Girişimciler konulu panel yapıldı.
     Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üniversite Koordinatörü Burak Ellek, yaptığı yazılı açıklamada, panelin, DPÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildiğini bildirdi.
     Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Üst Kurulu üyeleri Sezai Hazır ve Mehmet Ziya Kalkavanın, panelde birer sunum yaptığını belirten Ellek, şunları kaydetti:
     Sezai Hazır, yurt dışı tecrübelerini DPÜ öğrencileri ile paylaştı. DPÜ öğrencilerine, Aranızda kaç kişi girişimci olmak istiyor- diye soru yönelten Hazır, girişimci olmak isteyen arkadaşlara, Hayal edin ve farklı düşünün tavsiyesinde bulundu. Mehmet Ziya Kalkavan da Türkiyenin en iyi yerleşkesine sahip olan DPÜnün öğrencilerinin bunun değerini bilmesi gerektiğini söyledi. Kalkavan, Bazen istemeyerek ya da seçim yapmadan aileniz gereği girişimci olursunuz. Bu avantaj gibi görünür ama ben dezavantajlarını da yaşıyorum dedi. Son olarak konuşmacılarımız sorulan sorulara cevap verdi.
     Ellek, Hazıra, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Helvacı, Kalkavana ise kendisi tarafından hediyeler verildiğini duyurdu.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahyada Geleceğin Gücü Girişimciler paneli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER