Kütahyada trafik kazası: 3 ölü

Kütahyada trafik kazası: 3 ölü -Trafik kazasına müdahale eden erlerden 2si, fayans yüklü tırın çarpması sonucu şehit oldu -Tırın çarptığı kişilerden biri de hayatını kaybetti


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, trafik kazasına müdahale eden 2 jandarma eri ile 1 sürücü, fayans yüklü tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
     Alınan bilgiye göre, Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde, 43 SF 312 plakalı minibüs, şarampole devrildi. Minibüsteki kişiler, hafif yaralandı.
     Olay yerine gelen jandarma ekibi, aracı yolun sağına çekip çevreye uyarıcı işaretler bıraktı. Daha sonra, Sebahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır, yolun buzlu olması nedeniyle kayarak, önce jandarma minibüsüne, ardından ilk kaza için burada yardım etmeye çalışan jandarma erleri Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan ile kazayı görerek yardıma gelen Fevzi Seçkine çarptı.
     Erlerden Uygar Yalçınkaya, olay yerinde şehit oldu. Fevzi Seçkin de burada yaşamını yitirdi.
     Jandarma er Fatih Karaaslan ise 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Olay yerinde şehit olan Yalçınkaya ile Seçkinin cesetleri, aynı hastanenin morguna gönderildi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada trafik kazası: 3 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER