Kütahyadaki trafik kazası

Kütahyadaki trafik kazası -Kazada şehit olan jandarma erler Uygar ve Yalçınkaya için askeri tören düzenlendikten sonra memleketlerine uğurlandı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, trafik kazasına müdahale ederken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma erler Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan için askeri tören düzenledikten sonra memleketlerine gönderildi.
     Kütahya Jandarma Alay Komutanlığında gerçekleştirilen törene, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, şehit yakınları ve resmi kurum amirleri katıldı.
     Türk Bayrağına sarılı şehitlerin naaşları, askerlerin omuzlarında tören alanına getirildi.
     Törende, şehitler Yalçınkaya ve Karaaslanın özgeçmişleri okundu. Okunan Kuran-ı Kerim ve İl Müftüsü Mustafa Üskülüplünün yaptığı duanın ardından, Yalçınkayanın naaşı İzmirin Menemen ilçesine, Karaaslanın naaşı ise Kocaelinin Başiskeleye bağlı Yuvacık köyüne gönderildi.
     Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde trafik kazasına müdahale eden erler Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkine, Sebahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER