Kütahyadaki trafik kazası

Kütahyadaki trafik kazası -Kazada şehit olan er Fatih Karaaslanın cenazesi Kocaelide düzenlenen törenle toprağa verildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kütahyada, trafik kazasına müdahale ederken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma er Fatih Karaaslanın cenazesi, Kocaelide düzenlenen törenle toprağa verildi.
     Şehit Jandarma Er Fatih Karaaslanin cenazesi, Gölcük Donanma Komutanlığı Askeri Hastanesi morgundan alınarak Başiskele ilçesi Fatih Mahallesindeki baba evine getirildi.
     Şehit Karaaslanın naaşı, baba evinde helallik alınmasının ardından Yuvacık Merkez Camisinde getirildi.
     Burada düzenlenen cenaze töreninde şehidin babası eski Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan, annesi Emine Karaaslan, nişanlısı Esra Çelik ile diğer yakınlarının, Karaaslanın tabutuna sarılarak gözyaşlarına hakim olmadıkları görüldü.
     Bosna Hersek Cumhuriyeti Yablanika Müftüsü Süleyman Çikotiçin kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, omuzlara alınarak tekbirler eşliğinde cenaze arabasına konuldu.
     Karaaslanın cenazesi daha sonra, Çamlıtepe Şehitliğine götürülerek toprağa verildi.
     Cenaze törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, askeri yetkililer ile vatandaşlar katıldı.
     Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde dün trafik kazasına müdahale eden erler Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkine, Sebahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız - Şahin Oktay - Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kütahyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER