Kütahyadan kısa kısa

Kütahyadan kısa kısa -DPÜ GSF yüksek lisans öğrencilerinden Kesitler resim sergisi


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanat Fakültesi (GSF) yüksek lisans öğrencileri Kesitler adlı resim sergisi açtı.
     GSF Resim Bölümü Başkanı Doç Dr. Lale Altınkurt, GSF Sergi Salonunda açılan serginin açılışında yaptığı konuşmada, serginin amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Sergi adının Kesitler olduğunu ifade eden Doç Dr. Altınkurt, 5 haftalık bir çalışma sonucu bu sergiyi açtık. Sergide yaşamdan ve güncel hayattan kesitler bulunuyor. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.
     Yapılan açılış konuşmasının ardından düzenlenen törenle sergi, açıldı.
    
     -DPÜ, Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Kültür Sanat Etkinliklerine katıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Gediz Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri, Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Kültür Sanat Etkinliklerine katıldı.
     DPÜden yapılan açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kültür Sanat Araştırma Uygulama Merkezi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin ortaklaşa tertip ettiği ve Antalya Cam Piramit Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliklere Türkiyenin farklı üniversitelerinden yaklaşık 100 akademisyenin katıldığı bildirildi.
     Açıklamada, DPÜden katılan akademisyenlerin Kütahyanın değerlerini, kültür ve sanatını tanıttığını ve Kütahya adına bir farkındalık oluşturdukları ifade edildi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Kütahyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER