Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri

Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri -İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ölçen, Meclis üyelerine sunum yaptı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sadık Ölçen, 2013 yılı bütçe görüşmelerinin sürdüğü İl Genel Meclisi toplantısında sunum yaptı.
     Ölçen, toplantıda, eskiden yatırımlar için az bir ödenek çıktığında insanların sevindiğini, şimdi ise Kütahyada gençlik ve spor hizmetleri yatırımları için çok yüksek miktarların söz konusu olduğunu bildirdi.
     Devletin ödenek miktarları çıtasını çok yükselttiğini ve miktarlarla yatırımlara rağmen insanların daha çok yatırım beklentisi içinde olduğunu belirten Ölçen, şöyle konuştu:
     Bu günlere geldiğimiz için gerçekten çok mutluyum. İl Genel Meclisi ve Özel İdaremizin spora bu güne kadar kıyaslanamayacak kadar büyük destekleri var. 2013 yılı, ülkemizde Gençlik ve Spor Yılı ilan edildi. Türkiye olimpiyat tarihinde ilk kez kadınlar 1500 metrede altın madalya kazandı. Bu madalyayı bizlere armağan eden Aslı Çakır Alptekinin ilimizden çıkması, hepimizi gururlandırdı. Diğer branşlarda da Avrupa şampiyonu, Dünya ikincisi gibi başarılı sporcularımız var. Bütün sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bunda kimin ne kadar emeği var bilinmez fakat bu bir sinerji işidir. Emeği geçen herkesi kutlamak gerekiyor. Ülkemizin önünü açan bu güzel dönemde idarecilik yaptığım için mutluyum. İl Genel Meclisi ve Özel İdaremizle geçmiş yıllarda olduğu gibi gücümüzü birleştirip çok daha güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum.
     Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş da bütün ilçelerde kış aylarında da çocuk ve gençlerin spor yapabileceği spor salonu olmasını istediklerini söyledi.
     Önceliklerinin, ilçe merkezlerinde en az bir futbol sahası ve bir spor salonu yapılması olması gerektiğine dikkati çeken Durmuş, Bu yılki bütçe programımızı değerlendirerek önceliğimizi bu konulara vermemiz gerekiyor. Yıl içinde planlanan işlerin o yıl yapılıp bitirilmesi gerekiyor dedi.
     Daha sonra, 2013 yılı için İl Özel İdaresi bütçesinden yapılması planlanan gençlik ve spor yatırımları görüşüldü.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER