Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri

Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri -Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu, Meclis toplantısında sunum yaptı


KÜTAHYA (A.A) - Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2013 yılı bütçesi görüşmelerinin sürdüğü Kütahya İl Genel Meclisinin toplantısında sunum yaptı.
     Çorumluoğlu, toplantıda, yeni eğitim sistemi faaliyete geçtiği andan itibaren okullarda çalışma başlatarak, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin aynı binada eğitim almamasını sağladıklarını bildirdi.
     Eğitime ellerinden gelen desteği her zaman verdiklerini, eğitimi önemsediklerini ve başarılı öğrencilerle gurur duyduklarını belirten Çorumluoğlu, şöyle konuştu:
     Hayvancılığı geliştirme projesi kapsamında köylülerimize saanen tekeleri dağıtıldı. Mantar üretimi gerçekleştirildi ve bu konu hakkında eğitimler düzenlendi. Diğer ilçelerimizi de sevindirecek olan Kütahya-Gediz-Uşak yol çalışmaları gayet memnun edici durumdadır. İl Özel idaresi kaynaklarıyla yapılan yatırımlarımızın tamamı bitmiş durumdadır. Cebrail beldemizdeki yol heyelan sorunu da İl Özel İdaresinin gayretli çalışmaları sonucu bu yıl giderildi. İl Özel İdaresi artık ilçe bağlantı yollarından daha geniş standartlarda yollar yapıyor. KÖYDES Projesi kaynaklı köylere yapılan yol ve içme suyu çalışmalarımız ise bir sondaj işimiz hariç tamamlandı. Köylerimizde fırınlar ve düğün salonları yapıldı ve seyyar yangın hortumları döşendi. Bu yıl köylerimize 18 bin 650 metrekare kilitli parke taşı dağıtıldı.
     İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş ise doğru kaynakların doğru yerlerde kullanılmasına önem verdiklerini anlattı.
     Gedizde doğru yerde doğru yatırımlar kullanıldığını görmekten memnun olduklarını dile getiren Durmuş, İlçelerimizde yapılan çalışmalara her zaman destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER