Kütahyalı sanatçılar, Ankarada sergi açtı

Kütahyalı sanatçılar, Ankarada sergi açtı -Heykeltıraş Cessur ve Ressam Akyolun eserlerinden oluşan sergi, Ankara Vakıflar Müzesinde izlenime sunuldu


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyalı Heykeltıraş Ömer Cessur ve Ressam Muharrem Akyolun eserlerinden oluşan sergi, Ankarada törenle açıldı.
     Cessur, yaptığı yazılı açıklamada, serginin açılmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) Ankara Şube Başkanı Nuri Uygun ve Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürataya teşekkür etti.
     Akyol ile Ankara Vakıflar Müzesinde açtıkları sergi için aylardır hazırlık yaptıklarını belirten Cessur, Her şeyin güzel olması için tüm enerjimizi seferber ettik. Ressam arkadaşım Muharrem Akyol ile en güzel sanat eserlerimizi bu sergi için bir araya getirdik. İlginin yoğun olması, tüm yorgunluğumuzu unutturdu. Törene katılan tüm dostlarımız, arkadaşlarımız ve sanatseverlere teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.
     Cessur, açılış törenine, Uygun ve Hüratanın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdür Yardımcısı İsmet Duman, TRT Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanlığında görevli Celal Çevirgen, eski Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Emekli Tuğgeneral Şerif Saraoğlu, Emekli Albay Süleyman Dönmez, Ankara ve Kütahyadan sanatseverlerin katıldığı serginin, 6 Şubata kadar açık kalacağını duyurdu.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahyalı sanatçılar, Ankarada sergi açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER